Assalamualaikum.... =)

Tuesday, 22 February 2011

Petang yang boring

Aduhyaiiiiiiii....Dgn cuaca yang da sememang nye panas berdenting(bhse org dolu2),perut lapau x di suap lg....makin macha kt sebelah ni kemain sedap berdengkur...siot toll....menggoda mata ak yang da mmg mngantok nie....choiii!!!.....Makin sms masuk kemain laju..penat jari jemari wa nk layan...hakhakhakhak.....xpe la..janji aku x boring sgt..Wa nk kongsi ckit crite ngan lu olang buleh kn...??x buleh lantak korang la....hahahha...Satu cerita yang buleh korang jd kn tauladan dan teladan....tteett!!.. crite pon bermula........!!!
  
    PAda  pagi ari tu,wa mcm bese la,smpai tmpat kje,wish gud mornig kt sume..(bajet mcm bos kot)...then smpai kt satu brader nie,ak pon jrit la..(bkn jrit kuat2)...

"morning bosss!!"

"hurm,morning"sayu je sore..

"nape boss?"ak bhse kn dri dy boss...

"hurm xde pe.....kwn ko tuh,dgr nyer da ade yang baru?"muke mcm sdih sgt2....

"haaahhh???"terkezut kot....tttteeeetttt!!!!

then borak punye borak,baru la wa taw cite sbnranye.....member wa ni sulah jumpa amoi balu maa....lepas itu,amoi lama sudah mcm gila bile dpt  itu belita....haiyaaa.....wa pon relax je la lpas tuh......mlas kot nk amek port hal rumah tgga org lain nih...nnti wa plak yg pening....kan....??

Tapi wa nk taw gak btul ke x kn...so wa pon korek pnyer korek punyer korek ahkirnye taw gak cite sbnarnye......sedih gak kot bile dgr....5thun knl,then tibe2 je wat hal....wa yg da knl berthun2 nie bile wat hal je da mcm org giler ape cer....haa..ce cer laaaa.....then wa pon dgn rela nye mnjd kaunselor mmber wa nie...senang cite dy pon ikot pe wa bgtaw...mcm ni ini mcm..ha..x buleh tu..mcm ni buleh...(cong r ckit kn)..
then td dy da pon mencuba resipe berkasih yg wa trun kt dy...hope mereka pas ni xde la jd hal lg....wa xpe la...da tntu wa taw wa mcm ne kn....tggu je la brite dy dy ni jap lg....zassssss!!!!

*moral of the story>kite kalau nk psg skandel,jgn smpai kantoi...relax2 sudah....n jgn smpai da terkene buatan org..naya wei idop....sekali da terkena merana beb!!!jgn main2 kn prasaan org..skali skale xpe....hehehehe.....





                                            
                                                   waktuwaktu terlapang..ngee~~~





                             yang belakang tu encik tebu name nyer....selamba cm tokek je upe dy kn...hahhaha

6 comments:

Nana Ryna said...
This comment has been removed by the author.
Nana Ryna said...

best laa cite nya.. sadiss.. wakaka :)

tuh laa lelaki.. sapa soh curang!! kan da kene..

Mr Mizi said...

wakakka....
alar kdg2 tu pompuan pon same...xleh nk slah kn laki jer....

Nana Ryna said...

hahaha . popuan ngn laki sama je kut. haha
tapi. kebanyakan nya laki laa u . :)
hehehe . pastu popuan jadi mangsa keadaan kan??

Mr Mizi said...

hahahhahaha......really??abis tu mcm ne ngan laki yg jadi mgse keadaan??

Nana Ryna said...

hhahaha.. x penah pun dga laki jadi mangsa keadaan.. salu tengok popuan je.. :)

Popular Posts

Rakyat

Iklan