Assalamualaikum.... =)

Saturday, 24 March 2012

M.O.M Terbaik kott !!!

Asalam korang readers... petang nie guwa nak try apply mintak kerja baru kat M.O.M la....mane tahu ade rezeki... and kot boleh pergi BALI tajaan penuh dari M.O.M nie...eh korang tahu tak M.o.M ni ape? MINISTRY OF MOMENT...dimana kerja diaorg nie is PHOTOGRAPHER bagi event yg big-besar lu tahu x? wah grand giler company nie... Cer korang tgk pic nie.....

hahha.... ada bran nak join? tengok,kalau ada rezeki boleh bawak kak Zailah kite nie... sebab dia la guwa mencuba ini contest...hahahha... then korang tgk plak picture yg extravaganza nie..!! perghh...guwa memang jeles dgn diaorg nie... mane tak nya, haishhh..mlas nak taip,korang tgk la sendiri...


nah tengok penataan cahaya nie... gempak!!!


Memang smart ahh hasil nukilan mereka nie... !!

Nah korang !! Wedding Lisa and Yusri... korang ade? hahaha... guwa pon xde...

Korang boleh tengok lagi pic2 yang terbaik kat Fb mereka (Ministry of Moment)... atau pon nak hire for wedding korang ke,akak korang ke,sedara mara korang ke... memang tak rugi laahh.. (bodek nie,mane taw dapat kerja dengan mereka) so dari korang hire photoshoot kat kedai gmbar yang biasa2 baik korang hire yang luar biasa kan... Wedding ma!! bukan hari-hari korang wedding kan?hahaha... kalau ade rezeki guwa pon nk hire diorg nie... !! Terbaikk ahh !!! Hope korang terus success beb!!

Korang boleh contect dyorg ni....
 email :admin@ministryofmoment.com
 inquiry booking : inqury@ministryofmoment.com
hours : mon-fri- 10.00 am to 6.00 pm......









3 comments:

Zailah Zainal said...

gud luck Mijie!!!

Tengku Tarmizi said...

trima kasih yaa...doa kan yaa...hehehhe

Zailah Zainal said...

yer yer...i doakan u..

Popular Posts

Rakyat

Iklan