Assalamualaikum.... =)

Tuesday, 20 March 2012

Hobi baru...ngee~~

as-salam korang...hahahah....lama x mengupdated this cikai blog...hahaha.... busy n busy n no idea n no mood sebenarnya...haha.. banyak pulak gelak aiii.... hobi baru? ape yg baru? x pun..saja letak title tuh... sebab hobi baru kan... nak tnya korang,korang ada x kamera nikon or canon untuk dijual? hahah... guwa sebenar nye memang minat tol main shoot2 tuh... perghh...giler cool kau...!! pegang kamera sambil kepala senget mate pejam sebelah...perghh!! mcm ni haa...
terbaik kan....? perhati kan kaki,siap tonjet sebelah...kahkahkah!! korang tahu tak berapa harga nikon guwa pegang tuh? pak cik tu jawab dengan kerek.. "13ribu ringgit je" je tu yg tak tahan,mcm 13sen plak... main natang nie modal tinggi kan...perghh!! guwa jadi gian pegang natang nie sebab bila customer - customer guwa datang main gokart,then tak ada sapa nk snap pic dyorg...so guwa pun offer kan la diri ini... hahaha... memang syiookk ahh...!! rasa nak pergi beli 16 bijik je... hahaha.. tapi nak shoot pun mesti berseni kan..main shoot adik guwa yang darjah 5 pon boleh kan...
macam pic member guwa nie,lu orang rase guwa ade seni tak dlm bidang photografi nie..? hahha... komen ek... amat diperlukan untuk menjamin kecerahan hidup guwa...haha..xde kena mengena pun..aduhaii... ok guys... guwa nak g daftar balik kat BCR yg dah lama guwa x lepak...peace yo !!

3 comments:

Zailah Zainal said...

peghhh nk nikon satu!!! jom2 g shoot kat bukit broga

Tengku Tarmizi said...

baru nak pow canon...hahaha... mesti chantek kan dpt photoshoot kt atas tuh...

Zailah Zainal said...

byk duit bolehla beli canon an...

Popular Posts

Rakyat

Iklan