Assalamualaikum.... =)

Monday, 4 April 2011

Sejuta Terima Kasih....

As-salam u all readers yang ku sayangi...ayat ada sikit poyo kan..ahakz!!ape kabar u all semua??sekarang ni musim demam kan...cuaca x menentu,pagi panas terik giler dasyaat mlm pulak ujan selebat-lebat....so if ade yang demam2 tuh buat2 la g cek doktor,takut sakit lain lak yang dapat kan....bukan mendoakan tapi malang xpernah berbau kan..*ok da melalut.....tteett!!

So ,kembali kite ke tajuk asal k...Sejuta thanks ni di tuju kan buat sape eh?korang mesti tertanya-tanya kan....ape yang dia da buat sampai guwa bagi sejuta thanks kat dia nie....manyak tuh bukan sikit-sikit anak kan....??hahhahaha.....

Guwa ni kan newbie dalam pembloginggan nie..so ade je la yang x kene kat guwa nye blog picisan tuh...so Sejuta Thanks buat cik Hanie Lanie kerna beliau yang telah mencipta header guwa tuh...perasan x kan da lawa tuh...siap guwa dengan muka poyo je tuh..ahakz!!Thanks Hanie!!!luv u la!!!

Ok yang kedua guwa nak bagi ucapan kat Missh Chiorika coz telah menyusun gadget-gadget dlam blog guwa nie...ngeee~~ terasa terharu baii...buat kate Missh,dia da borink dgn blog dia thats y dy suke design blog orang...baru taw nie...pas nie leh design yg lagi mantop yer missh!!!luv u gak la!!!

Sebenar ade lagi...thanks to Syed grafix gak coz ade bagi idea2 bernas pasal blogging nie..thnks broo....hehehhe...walau pon ang x suke guwa panggil lu sifu,guwa tetap nk panggil lu sifu...hehehhehe....n untuk semua bloggers2 yang bagi kritikan or nasihat guwa accept je dengan hati yang terbuka nie,,...
As-salam adios amigos!!!

6 comments:

Brownies Chenta said...

nme brownies xdew pon kn,,cmpai aty,,eeeerrrrrmmmmmm

missh aryeika said...

mije !!!!!
tenkiu 4 this n3 ..
so sweet .
:hoho .

Tengku Tarmizi said...

brownies>ade kan tok semua bloggers2 tuh....ngeeee

Brownies Chenta said...

xnk,,mjuk ! =(

grawwrbabe. said...

thanx sgt syg.. :)
anyway... hani memang free..so boleh bantu buat apa sahaja asalkan hani mampu :)

Tengku Tarmizi said...

thnks ya all.....brownies jgn la majuk...t mijie wat entry khas tok awk yer??hehehhe

Popular Posts

Rakyat

Iklan