Assalamualaikum.... =)

Wednesday, 5 October 2011

If you know it..!!'

If you know in malay is kalau awk tahu.. Hahaha.. Bongok je kan.. Macam lah korang tak tahu kan... Hehehe... Dah bersawang saya lihat ini blog kan... Ada sesiapa nak jadi sukarelawan x toloong lap kan? Kalau ada saya upah lah.. Hehehe.. Mcam tak percaya cepat je masa berlalu dan berjalan kan.. Awk pun sampai cakap saya dah berubah.. Hehe.. Saya berubah ? Macam mana eh? Tak macam dulu? Macam dulu yang macam mana eh? Ke awk yang dah berubah? Selalu sibuk dengan hal duniawi, sibuk dengan rakan rakan awk.. Sibuk dengan skandel skandel awk.. Ada ke masa awk untuk saya? Walaupun saya tak ada masa nak lap blog picisan nie at least saya ada masa untuk awk tahu? Bukan niat nak salah kan sesapa, tapi awk tengok sendiri kenapa n sebab apa awk cakap saya macam tu. Ini tidak adil!!(sambil hentak iphone kat bantal) hahah.. Riak kan bunyi nye bile update blog pakai iphone 4S saya ni.. Tapi nak buat macam mana kan.. Awk dah cakap macam tu.. Xkan nak marah awk.. Tapi kalau boleh kita selesai kan la hal ni kat luar mahkamah.. Saya pun dah lantik peguam.. Muhamad razif namanya.. So apa apa pun nanti jumpa cerita .. So nanti kalau ada apa apa lagi tulis la dalam entry lagi.. N biar saya stalker blog awk yer... Sekiqn adios...

3 comments:

Anonymous said...

iphone 4S S tu for sempot.....hahahaha

waniey said...

Untung la orng da kaya..haha..siap ada peguam oo...ish3...

Tengku Tarmizi said...

Hahaha.. S for sakit laa.. Hahaha..
Wani:- hahaha.. Dri dlu ade dah peguam tp x bertauliah.. Hehehr

Popular Posts

Rakyat

Iklan