Assalamualaikum.... =)

Sunday, 16 October 2011

Terima kasih sebab show off....

Assalamualaikum korang... Mesti korang teperanjat kn melihat perubahan dekat blog guwa ni kan..hehehe... Terima kasih lah dekat budak seorang nie kerana telah mengEdit blog picisan guwa nie.. Huhuhu.. Macam mana pendapat korang..? Sweet kan blog baru guwa nie.. Alang alang guwa buzy kan,guwa bagi je dekat tuan punya gambar nie tolobg tengok tengok kan guwa punya blog nie.. Hehehe.. At least tak ada yang nak tolong jaga guwa,tolong jaga blog nie pun tak apa kan.. Semalam guwa dah cuak sebab tak boleh log in.. Ceit.. Banyak sangat pasword n email tu sebab sampai tak ingat mana satu pasword tuk blog nie.. Hahaha... Kuat makan semut kot.. By the way thanks to tuan punya gambar yer.. Boleh gak guwa lepas rindu bile tengok blog n gambar background nie.. Hehehe.. Love you lahh!!

2 comments:

'Nur Annur said...

terperanjat meyh.
igtkan dh tukar jantina td..hahahaha

Tengku Tarmizi said...

Terperanjat ke.. Hakhakhak..!!!

Popular Posts

Rakyat

Iklan