Assalamualaikum.... =)

Friday, 21 December 2012

Kiamat?Konspirasi?Dajjal?

Kiamat??? Ramai yang dok update pasal kiamat semalam kan?? siapa mereka yg update pasal kiamat nie??? siapa lagi kalau bukan kaum yahudi kan??kaum yg telah merancang akan kehancuran dunia nie..! hebat sangat ke pemikiran kaum nie?? and bagi yg beragama Islam,pun x terlepas konon nye semalam(20/12/2012) konon nya akan terjadi hari pengakhiran bumi.. terlibat kan dalam dunia konspirasi kaum Yahudi..? sebab apa? ask yourself!

korang tahu x antara tanda tanda kecil kiamt akan berlaku? dah ade belajar kan dekat sekolah rendah even menengah? So ada nampak x akan tanda2 tu? korang boleh search kt google if still x nak ambil tahu.. KENA AMBIL TAHU!!!! sebab yg pasti nya kita as khalifah kt muka bumi ni sentiasa termakan pujuk rayu Syaitan atau Iblis kan?? Sebab syaitan ni sendiri dah berjanji semasa dia di turun kan ke bumi dulu bahawa dia akan menyesat kan anak cucu Adam hingga ke neraka... Astgha..

Cerita pasal Yahudi... Korang ada baca x Konspirasi Yahudi.. Memang the best and memang telah mnyedar kan gua bahawa bangsa yg di laknat Tuhan nie memang panjang akal nye.. Bayang kan la,mereka telah merancang segala-galanya dari beratus tahun dulu.. Termasuk la kehancuran bangunan di Amerika Syarikat..konon nya Osama B Laden yg telah meraancang semua tu.. pergghh!! And semua makhluk di muka bumi ni telah di pesong kan pemikiran nya yg mana Beliau la yg telah membuat huru hara di amerika sana..!

Golongan yahudi ni jugak telah merancang akan kemunculan Dajjal...! Siapa Dajjal? makhluk ni la yg akan merosakkan muka bumi nie.. and perancangan kehidupan makhluk nie pun telah di rancang dulu lagi... perghh !! gila laahh !! Siapa pula Yakjuj N Makjuj?? Siapa yang akan selamat kan bumi nie?? dan bermacam tafsiran dibuat oleh meraka yg telah mereka kejadian kiamat nie... tahu x bahawa kiamat itu hanya
Allah yg Esa saja tahu... bah kan Nabi Muhamad kita sendiri pun tidak tahu menahu tentang kejadiaan ni... bagaimana pula meraka ni tahu? Sejak beratus zaman dulu lagi mereka telah mmbuat konspirasi nie.. ternyata hanya segelintir saja yg mereka rancang menjadi... tapi tarikh tentang kiamat? mereka telah tersilap besar,dan Tuhan telah menunjukkan siapa Yang sebenarnya paling berkuasa di alam semesta ini... Allahuakbar!!

Golongan Freemason,Illimunati adalah kumpulan yg berjaya hidup sampai ke hari ini...! terbaik kan pemikiran mereka nie? siapa golongan Freemason? Macam x percaya je bila member gua sendiri cerita yg mana kawan beliau sendiri taksub tentang Freemason nie..! astgha!! tahu ke idak tentang agama?? jangan la menjadi terlalu jahil sehingga boleh menjadi taksub kepada benda-benda sebegitu..! dekat Malaysia sendiri banyak simbol Freemason sudah menular.. gua sendiri terperanjat bila gua firstly tahu tentang menatang alah nie..!! bapak giler weeii Malaysia yg mana Agama nye Agama Islam boleh menular simbol Freemason nie..!

Menatang nie dah wujud beratus tahun dulu okeh.. sebelum Portugis tawan Melaka dulu lagi,so,secara slowly pendekatan Freemason ni di bawa masuk melalui penjajah-penjajah yg menjajah negara kita,British pun pernah kan menjajah negara kita.. So x hairan lah if benda ni dah tersebar dulu lagi.. Tapi gua ade search jugak bahawa ramai pemimpin melayu ade jugak yg join Freemason nie...! astgha!! Apa telah terjadi?????

akan bersambung in the next chapter...

No comments:

Popular Posts

Rakyat

Iklan