Assalamualaikum.... =)

Friday, 4 March 2011

Penentangan Menentang Blog Lucah



Aku suka baca blog lucah. Tapi bukanlah blog lucah yang hardcore punya. Sikit-sikit tu boleh la. Pastu isi entri dia pon tak ketara sangat bahan seks yang dia ketengahkan. Bagi aku takde masalah pun..

Benda lucah ni pon boleh jadikan bahan lawak. Cuba tengok kumpulan SEPAH Raja Lawak. Selalu lawak double meaning. Pastu dapat juara. Kan best. Orang pon enjoy apa lawak lucah camtu..

Orang kita dengan lucah ni dah sinonim sangat. Buktinya, taip je "melayu" kat google. Apa resultnya? Ha, melayu dan seks kan? So, salah ke aku cakap?

Aku memang respek giler la kat blogger yang guna term lucah kat tajuk entri dia. Pandai tarik perhatian orang lain utk baca entri tu. Tajuk entri biasa2 ingat orang nak klik ke? Usah harap..

Best tau baca blog lucah ni. Takkan nak baca blog agama je. Dah la panjang lebar. Pastu ayat skema. Macam biasa, hadis pastu dalil. Cliche, boring. Ingat orang nak baca ke?

Kalau blog yang buat entri lucah, ada gambar aweks seksi sket. Ha, yang tu baru la tak bosan. Sambil hepi baca entri. Sambil boleh cuci mata lagi. Best-best. Hehe..

Eh, tak percaya pulak. Buktinya tengok je jumlah komen kat blog lucah. Berpuluh-puluh mengalahkan blog agama. Most of comments daripada gurls yang dok terkekeh2 gelakkan entri tu. Macam orang takde maruah pulak aku tengok. Tapi apa kesah. Entri hepi2 je beb..

Bukti lagi, jumlah follower banyak. Semakin banyak entri berbaur lucah dibuat. Semakin cepat follower naik. Ha, bukan aku sorang je yang layan blog lucah camtu. Ramai lagi tau..

Nice kan? So, aku memang suka baca blog lucah. Korang pulak macam mana?

(Mat Senget, Kajang)


Apa kata Mijie?

Aku malas nak kata apa2. Bila kita baca ayat kat atas tu kita rasa nak marah. Tapi tu la realiti sebenar. Dalam tak sedar, sebenarnya kita pon termasuk dalam golongan Mat Senget.

Kalau kita sendiri pon support blog macam tu. So, layak ke kita nak marah?Harap komen dari u all sume.......
Perjuangan Menentang Blog LUcah...
 FariqScorpio
 Siti Safiyyah
Jejaka Terhangat

4 comments:

ayu sleeping said...

ayu pun tentang jugak...sekarang budak2 pun dah de blog..klu dorang bace,kan x elok namenye....

Tengku Tarmizi said...

taw x pe...masing2 da ade blog sendri...so x elok la mcm nie kan....blog is for fun n sharing...bukan share menatang tuh....

Kakkoii said...

hurm... blog entry lucah? kalau x melampau atau guna kiasan, rasanya tak da masalah.

Budak2 sekarang, bila kita berkias, x faham kot..

Tak percaya? ha ni contoh

Lembu dekat padang x pernah tgk, ni pulak nak tengok lembu di dalam hutan.

Cewaah.. kakkoii pun x tau ape maksudnye haha

Tengku Tarmizi said...

kakkoi>hahahaha...betul tuh...makin pulak benda2 mcm ni da meluas tersebar..so better da ade blog guna kan blog ke arah yang benar dan tulus...wakakakaka....
ape mksud pepatah lembu tu kak??ngeee

Popular Posts

Rakyat

Iklan