Assalamualaikum.... =)

Thursday, 10 March 2011

Terkene Tag Dengan Kakkoi nih......Layan!!!

4 sebab sya syg dia

Ingat kan x nk join,just nk servey2 je coz wa pon x reti nk join contest pe bagai nih....hahahhaha....xde sape nk ajak ke wa yang malas nie??hahahaha....

"4 SEBAB SY SYG DIA"
1.sebab dia selalu kejut kan saya
2.sebab dia ada kt saya walau pon dalam bilik air!
3.sebab dia la yang pertama saya kenal!!!
4.sebab dia adalah henset sayaaaaa!!!!!!

yang mengena kan saya...

p/s>kakkoi..blur la...x reti...ajar lagi boleh...hahahahhahahahhaa

2 comments:

Kakkoii said...

u done well~ ni adalah contest dr awein nanti jgn lupe tinggalkan link entry ni kat comment dia di sini.. http://atipepelawien.blogspot.com/2011/03/contest-by-awien-4-sebab-sy-syg-die.html

and btw, ni contest kakkoii pulak.. haha jgn x join. Menang ada hadiah ^^
http://kakkoii-me.blogspot.com/2011/03/pencarian-10-blog-pilihan.html

P/s: jgn lupa Tag kawan2 blogger yg lain..

Tengku Tarmizi said...

tapi kakkoi mcm ne eh nk tag kwn2 blogger yg len...???kureng lagi laaa....

Popular Posts

Rakyat

Iklan