Assalamualaikum.... =)

Saturday, 12 March 2011

Review Game Paintball::Extreme Park Vs Glory Beach Resort

Hari ni wa nk review pasal war game semalam...paintball!!dalam bahasa melayu nye Bola Sakit...!hahaha....da la semalam wa g da lambat...gampang tol...sebab nye xde satu panggilan telefon dibuat ke number wa...siot kan..last mint bru call...cilake!hahaha..xpe..itu x patah kan semangat wa tok g berperang....

Result:
1.Mula-mula team extreme park kalah...demmm!!salah taktikal kot.......(bagi chance la bai)
2.Then,kemenangan pertama team Extreme..hahahaha...(baru diorg taw)
3.Still x puas aty lagi,kami berperang ala combat...(no boundries beb....berani mati!!)
4.Team extreme masih mendahului.....(team Glory mcm da takut)
5.Sekali lagi Extreme Park mendapat victory yang mutlak.....(macam Rambo wa berlari dalam padang tuh beb)
6.hahahhahahha....(makan time)

Total Result:
Walaupon kemenangan tanpa terkena bedilan,tapi sikap x puas aty dari Team Glory telah mencalar kan rekod bersih wa...satu pallet sesat telah menembusi paha wa....aisehhh!!birat kot....naseb bek wa ni baek aty..masih boleh tersenyum..(dalam aty sape taw)hahahhaha.....

P/s::kepada team blogger if ade bran,jom la berperang....hahahhaha....enjoy-enjoy time kan....papehal leh inform kt wa je,direct pon boleh,fb pon boleh....adiosss!!!

2 comments:

waniey said...

set..jom :tembak..hahaha

Tengku Tarmizi said...

:larii....:haha

Popular Posts

Rakyat

Iklan