Assalamualaikum.... =)

Wednesday, 2 March 2011

Hutang,enjoy,gaji.....

Ehem-ehem...hehehhe..call yang wa harap kan dari petang tadi membuahkan hasil yang menakjubkan....buah nya sangat lebat..eh2!!ape nie buah-buah....ttteettt!!hahahahah....akhirnya boss wa dengan senang hati menelefon wa yang mamai-mamai coz baru membangun kan diri dari tido...lalaalalala...jangan habaq mai kt dia pulok no...hahhaha...

"erm hallo..."bos wa mula kan patah perkataan.

"hallo boss!!"dengan suara yang bajet baru lepas buat kerja...ngeee

"datang ler amek GAJI hah.."

"Gaji??jeng jeng jeng...ok boss..!"dengan hati yang berbunga kobis...lalallalaala

wa pon dengan pantas berlari,tahan x nak naik kete....hahahah...excited...mau x nyer...tengah sesak nie der...hahahah..sesampai nye wa dlm opis dengan senyuman kambing lantas wa terus duduk dengan x malu nyer..hahahhaah....wahhh!!!boleh tahan la gaji raya cina ary tuh....dari xde beb..betul x...dapat la wa 1k***....tteettt!!!

Tapi....ade tapi nye bai....dapat je gaji pale wa automatik jadi pening...hah!!damn!!nape nie...??mane x pening nyer,dapat je gaji da stndby nk bayar duit kete,insurans wa,bil tepon wa,berukband wa,....hutang yang mana penting,wa settle kan dulu...kita nie mane leh lari dari berhutang...sekarang zaman hutang bai..betul x wa cakap nie??like jika setuju....!cuba lu olang tengok ape yang lu ada sekarang...hah..!!ade x yang x berhutang??if ada sah lu memang anak orang load-loaded!!

Da dapat gaji ape lagi mlm nie...ngeee.... xsabar nak habis kan mlm ni...Ladies night kot..lalallaala...tapi xde ladies wa nk ajak mlm nie..so u all yang single tu leh send detail kt inbox wa nnti k...hahhahaha...xde la nk habis kan bai...da abis nk ngadap lg 29 ary lagi mcm ner??penuh ranjau dan penuh gak la akal nk ngadap 29 ary la tuh...lu olang ank load-loaded ape ade hal...wa nie..alhmdullah la dari merempat..bukan xnk bersyukur ok.....!!wa cukup bersyukur dengan ape yang ade sikalang maa...haiyaaa....!insyaallah,wa pon ade target bai,xkan nk mcm nie jer...at least wa nak sebat Nissan Fairlady tak pon skyline xpon GTR ker....baru la jonol kan!!hahahah...

nie wa pon nk membarambus kan diri wa yang hensem nie dulu yer...As-salam...


p/s::if ade gurl dari taukeh Nissan boleh la wa nk berkenalan..hehehhehe....

1 comment:

Nana Ryna said...

nak3..
setakat habes kan duit ni.. saya suka sangad2 ! uwakakakakaka.. :P

Popular Posts

Rakyat

Iklan