Assalamualaikum.... =)

Friday, 11 March 2011

Hujan Rahmat....

Pagi yang indah kan semua??dengan hujan yang setelah sekian lama x turun...kini membasahi bumi sekitar jam 6 or 7 pagi tadi sehingga aku menaip entry ini.....wahhhh...sejuk beb!!memang la,hujan kan...ngok tol korang nie..hahhahha....

Tapi syukur hujan x selebat di sangka..cuma renyai-renyai kadang-kadang je lebat...rase nak balek umah je kot...bukan leh wat pe pon hujan-hujan nie kan...korang selalu time hujan buat apa selain TIDUR?bagi la idea cikit hujan-hujan nie....boring seyhh....

Member ak time mcm nie mase aku kesorangan boleh pulak dy bergayut...adess!!dush dush!! yang aku nie sape yang call sejuk-sejuk gaban nie...?xde ker?tolong la ade someone call me!!desperate!!(boleh x tulis mcm nie)hahahhaa...

p/s>nak g mandi ujan la mcm nie...sape nak join contest mandi ujan leh buat entry berkenaan hujan yer...lallallala...adios,amogos!!!

2 comments:

ArryCode said...

dh besar2 bru nak main ujan.... compom kecik tk pernah main ujan.... ramai bloggergurlz yang single2 lagi... hihihihi
P/S<--------teringin gak nak ujan hihihi

Tengku Tarmizi said...

dulu mak den x kasi mandi ujan der..takut demam kate nyer......bloggergurlz xde yang nak call mcm ne ni broo....hahhahaha.....

Popular Posts

Rakyat

Iklan